Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Történelem képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Történelem - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Történelem
Keresés
Találatok száma - 12 db
Antiskola - történelem érettségi tételek

Antiskola - történelem érettségi tételek

Az Antiskola weboldal történelem szekciójában több, mint 1000 tétel és sok hasonló segédanyag található meg. Az Antiskola weboldala talán a legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb jellegű tananyagok adatbázisa a közép-európai régióban. Az érettségi tételek kidolgozása sok időt vesz el a tanulók hétköznapjaiból, ezért ez az oldal optimális azok számára akik nem szeretnek sokat szöszmötölni az íróasztal fölött.

Dandre érettségi tételek történelemből

Dandre érettségi tételek történelemből

A múlt történelme nagyon fontos ahhoz, hogy megértsük a jelent és a jövőt. A Dandre oldal ebben történelem része ebben segít az oldalra látogatóknak. Arisztotelésztől a felvilágosodásig sok minden megtalálható az oldalon. A hagyományokat, más kultúrák szokásait, ünnepeit a széles látókörhöz elengedhetetlen a történelem tanulmányozása. Az oldal ebben is nagy segítséget nyújt.

Doksi - Történelem

Doksi - Történelem

Az oldalon nem csak kidolgozott érettségi tételek, illetve főiskolai és egyetemi jegyzetek találhatók, a doksi oldal ezen kívül híreket, érdekességeket, és egyéb ismeretanyagokat is. Nagyon jól áttekinthető oldal. Az oldalon egyaránt megtalálható a magyar történelem és a világ történelem különböző korokra beosztva. Egy weboldal gyakran áttekinthetőbb, mint egy dosszié tele tételekkel.

Eduline -Történelem

Eduline -Történelem

Az Eduline a Hvg Online oktatási portálja, ahol minden segítséget megkapsz a tanuláshoz. Lehetőségek: segédanyag feltöltés, iskolakereső, nyelvtanulás, felvételi ponthatárok, illetve az oldal magába integrálta a puska site-ot is. A történelem segít a múltbéli események összegzésében. A törtlenelem szó a latin 'historia' szóból származik. A történelem egyfajta beszámoló a múltbéli eseményekről.

Érettségibázis - Történelem

Érettségibázis - Történelem

Habár a történelem érettségi vizsgákat nagyon sokan a legnehezebbként tartják számon, mi megnyugtatnánk mindenkit, hogy nem kell kétségbeesni, csupán meg kell találni hozzá a legjobb és legkönnyebb történelem érettségi tételeket, amelyek segítségével legalább olyan érdekes lesz a felkészülés, mint a történelem maga. Szerintünk ugyanis a sikeres történelem érettségi titka a jól kidolgozott tételekben rejlik és mivel tudjuk a titkot, ezért nem is tartjuk meg magunknak, inkább átadjuk nektek is a sikeres történelem érettségi reményében.

Érettségiorg - Történelem

Érettségiorg - Történelem

Érettségi tételek történelem tantárgyból: - A magyarság eredete, őstörténete és a honfoglalás - Felfedezések a 17. századig - A magyar nép - Honfoglalás, letelepedés - 1956 - Tervek itthon és külföldön - Magyarország 1944 és 1956 között - A diktatúra elbizonytalanodása - Magyarország a két világháború között - Szellemi élet Magyarországon 20-as, 30-as években...

Érettségizz - Történelem

Érettségizz - Történelem

Történelem érettségi tételeket keresel? Akkor ez az oldal a legjobb választás! Kiválóan kidolgozott történelem érettségi tételek az érettségire minden időszakból, kezdve az ókortól egészen a legújabb korig. I. Világháború? Európai Unió? Talán magyar középkor? Hidd el, bármit keresel, meg fogod találni a történelem tételek között! Az itt található töri anyagok segítséget nyújtanak a saját tételeid kidolgozásához, de nagy részük önálló tanulásra is alkalmas. Természetesen hibák előfordulhatnak, kérjük, ha ilyet látsz, azt jelezd nekünk!

Ingyentételek - Történelem

Ingyentételek - Történelem

Az Ingyentételek oldalon valóban ingyenesek a tételek. Jelenleg nagyjából 20 érdekes és áttekinthető, kidolgozott jegyzet segít a fiataloknak a történelem érettségire való minél sikeresebb felkészülésben. Ha lusta vagy és nem akarsz szöszmötölni a tételek kidolgozásával, akkor itt a helyed! Elolvasod a tételt, ha tetszik, akkor kinyomtatod és máris a kezedben lehet, amit vihetsz magaddal bárhová.

SzabcsiTripod - érettségi tételek - Történelem

SzabcsiTripod - érettségi tételek - Történelem

A nevem Horváth Szabolcs. Idén érettségiztem Pécsett a Hevesy György Műszaki Szakközépiskolában. Egyelőre a Történelem tételeimet tudjátok letölteni, mert az irodalom még szerkesztés alatt áll. A tételek TXT fileban vannak, amik erről az oldalról letölthetők. A történelem tételek saját szájízzel lettek megírva, így próbál segíteni a hasonló korú diákoknak a megértésben. A történelem segít korunk és múltunk megismeréséhez, a széles látókör eléréséhez.

Hirdetés
Történelem érettségi tételek

Történelem érettségi tételek

Az érettségi oldal középiskolásoknak segít abban, hogy az érettségit eredményesebben tehessék le. A jó minőségű, kidolgozott tételek mindenki számára ingyenesen elérhetőek. A történelem szekcióban kb. 100 tétel található. A múltbéli események összegyűjtéséből alakult ki a történelem. Minden kornak, korszaknak megvan a saját története, történelme. Minél visszább megyünk a múltba annál nehezebb anyagot találni, gyűjteni.

Történelem jegyzetek

Történelem jegyzetek

A Jegyzetek portál az egyik legrégibb magyar segédanyag weboldal, kb. 700 jegyzet találhat meg rajta. Az oldalon belül a történelem részben több, mint 180 kidolgozott segédanyag közül szemezgethetnek a felhasználók. A tömérdek segédanyag, tétel, jegyzet segít egy biztos tudás felépítéséhez, amit az érettségin és a jövőbe is kamatoztatni tudnak a diákok.

Történelemérettségi Blog

Történelemérettségi Blog

A törtenelemérettségi blog oldalon sok, az érettségizni készülők számára értékes anyag található meg. Ezen kívül még a érettségivel kapcsolatos hírek is megjelennek a Blogon, így a diákok sikeresebb felkészülését segíti elő. Fontos számon tartani az érettségivel kapcsolatos törvényeket, híreket. Fontos tisztába lenni jogainkkal és a velünk szemben álló követelményekkel. Ez a blog naprakész hírekkel próbálja biztosítani az odaérkezőket.

Tuti menü