Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyol - Olasz - Francia tételek képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Spanyol - Olasz - Francia tételek - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Spanyol - Olasz - Francia tételek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Antiskola - Francia

Antiskola - Francia

Kidolgozott francia érettségi tételek! A francia (franciául français; ejtsd: fransze) újlatin nyelv, eredetileg Franciaország, Belgium, Luxembourg és Svájc területén beszélték, mára azonban 54 országban él számottevő francia nyelvű közösség. Világszerte hozzávetőlegesen 300 millió ember beszéli, ebből elsődleges nyelvként 78 millióan.

Doksi - Olasz

Doksi - Olasz

Kidolgozott érettségi tételek Olasz tantárgyból. Olaszország (hivatalosan az Olasz Köztársaság; olaszul Italia, hivatalosan Repubblica Italiana) független ország Dél-Európában, amely magába foglalja a Pó folyó völgyét, az Appennin-félszigetet és a Földközi-tenger két legnagyobb szigetét, Szicíliát és Szardíniát.

Doksi - Spanyol

Doksi - Spanyol

Spanyol érettségi tételek kidolgozva. Történetileg a spanyol nyelv a Római Birodalom Hispania tartományának északi középső területén beszélt latin nyelvjárások folytatása. A gyarmatosítások korában Amerikában is elterjedt, sőt, Afrikában és Ázsiában is fellelhetőek anyanyelvi beszélők.

Eduline - Francia

Eduline - Francia

Kidolgozott és letölthető érettségi tételek több témakörben Franciából. A francia nyelv a volt Római Birodalom mai észak-franciaországi területein a rómaiaktól átvett latin nyelv helyi változatából alakult ki.

Érettségibázis - Francia

Érettségibázis - Francia

Érettségi tételek francia nyelvből. Közép és emelt szintű feladatlapok. Teszteld a tudásodat érettségi előtt. Töltsd ki a Próbaérettségi tesztünket. Előző éves érettségi feladatok több tantárgyból megoldásokkal.

Érettségibázis - Olasz

Érettségibázis - Olasz

Érettségi tételek több tantárgyból, olasz nyelvből is. Írásbeli feladatlapok, emelt és középszinten egyaránt. Próbaérettségi is van az oldalon, mely segítségével tesztelheted a tudásodat. Segítség az alapokban.

Érettségibázis - Spanyol

Érettségibázis - Spanyol

Íásbeli érettségi feladatlapok közép és emelt szinten Spanyol nyelvből. Megoldókulcsok az oldalon szereplő feladatlapokhoz. Nem vagy biztos a tudásodban? Akkor töltsd ki a próbaérettségi feladatlapot!

Suliháló - Spanyol

Suliháló - Spanyol

Spanyol nyelv érettségi feladatok és megoldások. Közép és emelt szintű feladatok, illetve javítási útmutatók. Az oldalról letölthető feladatsorokkal letesztelheted a tudásodat. Sikeres vizsgát kívánunk mindenkinek!

Tuti menü