Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pszichológia képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Pszichológia - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Pszichológia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Eduline - Pszichológia

Eduline - Pszichológia

A pszichológia tantárgyhoz találtok itt segédanyagot, tételeket a sikeres vizsgához. Az erre fakultálódott tanulók segítségére lehet ez az oldal. A tételeket így nem kell kidolgoznod, elég megtanulni.

Érettségiorg - Pszichológia

Érettségiorg - Pszichológia

A pszichológia tárgya a szervezett társadalomban élő ember megismerése. A biológiailag is meghatározott lelki jelenségeket, a személyiséget és annak tevékenységét vizsgálja, azok törvényszerűségeit kutatja. A pszichológia feladata elméleti vonatkozásban az ember lelki jelenségeinek, általános és specifikus {sajátosan jellemző) tulajdonságainak feltárása és ezek alapján az ember várható viselkedésének, magatartásának előrejelzése...

Jegyzetportál - Pszichológia

Jegyzetportál - Pszichológia

Pszichológia tételek kidolgozva. A legjobb jegyzet és a társasági élet portálja sok érdekes játékkal. Ha nem találsz valamit a tankönyvedben ami létfontosságú lenne a sikeres érettségihez, nálunk biztosan meglesz. Gyere bátran oldalunkra a sok tételért.

Pszichológia jegyzetek

Pszichológia jegyzetek

Jegyzet portál - pszichológia érettségi tételek kiváló minőségben, teljesen ingyen. A sikeres vizsga alapja az alapos tanulás, amelyhez ez az oldal tökéletes segítséget nyújthat neked ha megfelelőképp kihasználod. Ne készülj ki a pszichológiától. Mi ebben segítünk Neked.

Tuti menü