Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Német képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Német - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Német
Keresés
Találatok száma - 6 db
Doksi - Német

Doksi - Német

A német nyelvvel kapcsolatos érettségi tételeket itt találod meg, amik közül kedvedre válogathatsz, csipegethetsz. Segítség a könnyebb érettségihez, és a sikeres vizsgához Németből és több tantárgyból.

Eduline - Német

Eduline - Német

Német nyelvvel kapcsolatos tételeket találsz az oldalon. Ha van saját tételed amit kidolgoztál akkor találhatsz újdonságot itt amivel kiegészítheted vagy ha eddig nem írtál tételt, akkor nem kell törnöd magad hisz itt már előre el van készítve neked!

Érettségiblog - Német

Érettségiblog - Német

Német érettségi tételek kidolgozva. Minden év májusa az érettségiző osztályok számára meghatározó időszak, mivel az írásbeli vizsgákkal kezdetét veszi az érettségiszezon. Sokan már leérettségiztek és boldogan emlékeznek vissza a szóbelin elkövetett bakikra. Viszont azok, akik még előtte állnak nem szívlelik az érettségi gondolatát. Az éjjelbe nyúló tanulás az érettségi előszele. Ezzel a tételgyűjteménnyel szeretném megkönnyíteni a tanulási fázist évről-évre bővülő repertoárral.

Érettségiorg - Német

Érettségiorg - Német

Német érettségi tételekkel, érettségi feladatokkal foglalkozó oldal. Tételek a munkáról és a családról német nyelven. A középszintű német érettségi megoldása: Feladatlap Javítási-értékelési útmutató Hanganyag Az emelt szintű német érettségi megoldása.

Ingyentételek - Német

Ingyentételek - Német

Az oldalon található német érettségi tételek teljesen ingyenesek. A tételek teljesen német nyelven szerepelnek. Megnézheted online formában, de akár le is töltheted és ki is nyomtathatod. Nincs más dolgod, csak megtanulni.

Német érettségi tételek

Német érettségi tételek

Kidolgozott érettségi tételek német tantárgyból. A német a germán nyelvek nyugati ágába tartozó nyelv. Mintegy 100 millió ember anyanyelve. Összes beszélőjének száma (anyanyelvként vagy második nyelvként) 130 millió körüli.

Tuti menü