Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érettségi tételek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Érettségi tételek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Angol érettségi tételek

Angol érettségi tételek

Kidolgozott angol érettségi tételek. Az angol nyelv (angolul: English language) jelenleg egyike a Föld leggyakrabban használt nyelveinek. A nyelv tájszólásokra esik szét (jelentősebbek: angliai, amerikai, ausztráliai), és megvan az esélye, hogy a latin nyelvhez hasonlóan több nyelvre tagolódik. Azonban a médiában beszélt angol a tájnyelvek csökkenéséhez és az egyetlen beszélt változathoz is elvezethet.

Angolnet - Érettségi

Angolnet - Érettségi

Közép és emelt szintű feladatok, illetve hanganyagok angolból. Az itt szereplő feladatok kizárólag tájékoztatási és gyakorlási célt szolgálnak. A feladatok megoldása után megjelenő százalékos eredmény nem jelenti azt, hogy az érettségin ilyen eredmény lenne várható.

Antiskola - Etika

Antiskola - Etika

Négy etika tétel érhető el Közép-Európa legnagyobb diákoknak szóló adatbázisban. Több mint ezere beszámoló, e-tananyag, puska, előadás, érettségi tétel, bakalármunk tölthető le az oldalról teljesen ingyen. Az etika tételek segítségével nem kell tételt kidolgoznunk, hanem csak kinyomtatni és áttanulmányozni azt. Az etika az emberek jellemével, illemszokásaival foglalkozó tudományág.

Antiskola - Filozófia

Antiskola - Filozófia

Az oldalon, filozófia és politika témakörben talál érettségi tételeket. A tételekről olvashat véleményeket is, így jó adatbázist kínál, a diákok számára. Diplomamunkák, beszámolók, érettségi tételek széles választéka.

Antiskola - Fizika

Antiskola - Fizika

Az Antiskola számtalan fizika tétellel segíti a tanulni vágyó diákokat fizikából. A legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb tananyag, adatbázisa a közép-európai régióban. Sok sok jegyzet és tétel található az oldalon. A fizika segít megérteni azokat a dolgokat amiket a mindennapokban tapasztalunk, de nem tudjuk, hogy mi miért történik. Eme tudományág nélkül az emberiség nem tartana ott ahol most van.

Antiskola - Földrajz

Antiskola - Földrajz

Különféle földrajz tételeket találsz meg itt a sikeres érettségihez, vagy házidolgozathoz vagy szimplán egy feleléshez. Az Antiskola legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb tananyag, adatbázisa a közép-európai régióban. Gyere és nézz körül!

Antiskola - Francia

Antiskola - Francia

Kidolgozott francia érettségi tételek! A francia (franciául français; ejtsd: fransze) újlatin nyelv, eredetileg Franciaország, Belgium, Luxembourg és Svájc területén beszélték, mára azonban 54 országban él számottevő francia nyelvű közösség. Világszerte hozzávetőlegesen 300 millió ember beszéli, ebből elsődleges nyelvként 78 millióan.

Antiskola - Informatika

Antiskola - Informatika

Az informatika napjainkban nélkülönözhetetlen, mert már majdnem minden a számítógépen csinálunk és fontos tisztába lenni az alap programok használatával és a számítógépek szerkezeti működésével. A honlap a legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb tananyag, adatbázisa a közép-európai régióban.

Antiskola - Irodalom

Antiskola - Irodalom

Irodalmi tételek széles kínálata ingyen. Csaknem 1000 jegyzet, és tétel található az oldalon. Aki irodalomból érettségi előtt áll, annak ez az oldal kincset érhet. Novellák, Rómeó és Júlia, verselemzés. Költők, és írók élete kidolgozott tételekben.

Hirdetés
Antiskola - Kémia

Antiskola - Kémia

Kémia tételek kidolgozva! A kémia vagy vegyészet az anyagok minőségi változásaival foglalkozó természettudomány. A modern fizika eredményeinek hatására azonban ez a definíció csak úgy állja meg a helyét, ha magának az anyagnak a fogalmát terjesztjük ki.

Antiskola - Matematika

Antiskola - Matematika

Matematika érettségi előtt áll? Segítségre van szüksége? Nézzen körül a matek kidolgozott tételek között, és készüljön fel alaposan a vizsgára. Bizonyítások, szabályok, számrendszerek, halmazok, függvények.

Antiskola - Művészettörténet

Antiskola - Művészettörténet

Rengeteg jegyzetet találhat a legnagyobb Közép-Európai tananyag adatbázisban. Beszámolók, tananyagok, puskák, előadás-vázlatok, érettségi tételek, diplomamunkák, és mindez teljesen ingyenesen. Aki művészpályára szánja magát annak nélkülözhetetlen a művészettörténet tantárgy. A rengeteg jegyzet a megfelelő tudás kialakításában segít. Jó tanulást!

Antiskola - Nyelvtan

Antiskola - Nyelvtan

Kidolgozott nyelvtan érettségi tételek. A nyelvi jelek és jelelemek egymásra épülnek, egymástól függő, hierarchikus struktúrát alkotnak. A nyelv négy nagy szintje a hangok, a szavak, a mondatok és a szöveg szintje. Az egyes szintek egymásra épülésének és a szerkezetének szabályait tartalmazza a grammatika vagy nyelvtan. A nyelv egésze egy nyelvrendszer ami önmagán túlmutató jelentéssel bír.

Antiskola - történelem érettségi tételek

Antiskola - történelem érettségi tételek

Az Antiskola weboldal történelem szekciójában több, mint 1000 tétel és sok hasonló segédanyag található meg. Az Antiskola weboldala talán a legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb jellegű tananyagok adatbázisa a közép-európai régióban. Az érettségi tételek kidolgozása sok időt vesz el a tanulók hétköznapjaiból, ezért ez az oldal optimális azok számára akik nem szeretnek sokat szöszmötölni az íróasztal fölött.

Biológia érettségi Blog

Biológia érettségi Blog

Biológia érettségi tételek. Egy kis önbizalommal gördülékenyen fog haladni minden! Nekem sokat segített, hogy a felesleges feszültséget kocogással vezettem le az érettségi napjai előtt. Sokszor tartottam hangosan, a tükör előtt előadásokat, és a legfontosabb: többször is elképzeltem a boldog pillanatot, ahogy győzelemittas arccal, dobogó szívvel kilépek a teremből, és érzem, nem is sikerülhetett volna jobban! Végül valóban így lett. Mindenkinek kívánom ezt az érzést!

Biológia érettségi tételek

Biológia érettségi tételek

Kidolgozott érettségi tételek biológiából. A biológia (a görög bios - 'élő' és logos - 'tudomány' szavakból) a természettudomány egyik ága, mely az élőlények eredetének, leszármazási kapcsolatainak, testfelépítésésének, működésének, és a környezettel való kapcsolatának megismerésével foglalkozik. A biológusok az élet legkülönbözőbb szerveződési szintjeit (például gének, sejtek, soksejtű egyedek, populációk, fajok, társulások, bioszféra) tanulmányozzák.

Blogspot - Földrajz

Blogspot - Földrajz

Kidolgozott földrajz érettségi tételek! Ez az egyszerű, ám de annál tartalmasabb blogon különféle földrajztételeket találhatsz meg ami könnyebbé teheti az érettségidet vagy a felkészülést az érettségire. Oszd meg barátaiddal is!

Tuti menü