Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biológia képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Biológia - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Biológia
Keresés
Találatok száma - 8 db
Biológia érettségi Blog

Biológia érettségi Blog

Biológia érettségi tételek. Egy kis önbizalommal gördülékenyen fog haladni minden! Nekem sokat segített, hogy a felesleges feszültséget kocogással vezettem le az érettségi napjai előtt. Sokszor tartottam hangosan, a tükör előtt előadásokat, és a legfontosabb: többször is elképzeltem a boldog pillanatot, ahogy győzelemittas arccal, dobogó szívvel kilépek a teremből, és érzem, nem is sikerülhetett volna jobban! Végül valóban így lett. Mindenkinek kívánom ezt az érzést!

Biológia érettségi tételek

Biológia érettségi tételek

Kidolgozott érettségi tételek biológiából. A biológia (a görög bios - 'élő' és logos - 'tudomány' szavakból) a természettudomány egyik ága, mely az élőlények eredetének, leszármazási kapcsolatainak, testfelépítésésének, működésének, és a környezettel való kapcsolatának megismerésével foglalkozik. A biológusok az élet legkülönbözőbb szerveződési szintjeit (például gének, sejtek, soksejtű egyedek, populációk, fajok, társulások, bioszféra) tanulmányozzák.

Doksi - Biológia

Doksi - Biológia

Kidolgozott érettségi tételek, főiskolai és egyetemi jegyzetek, házi dolgozatok biológia tantárgyból. A biológusok az élet legkülönbözőbb területeit tanulmányozzák. A minden élőlényben közös tulajdonságokat vizsgáló, összehasonlító jellegű nagy tudományágakat az általános biológia.

Eduline - Biológia

Eduline - Biológia

Kidolgozott érettségi tételek biológiából. A biológusok az élet legkülönbözőbb szerveződési szintjeit (például gének, sejtek, soksejtű egyedek, populációk, fajok, társulások, bioszféra) tanulmányozzák.

Érettségibázis - Biológia

Érettségibázis - Biológia

A sikeres biológia érettségire elsősorban azoknak van szükségük, akik orvosi vagy természetvédelmi pályán szeretnék folytatni tanulmányaikat. A biológia nem egy könnyű tantárgy, ugyanakkor megértése nem lehetetlen abban az esetben, ha megértjük, hogy mindaz, ami körülvesz minket, tulajdonképpen a biológián is alapul. Éppen ezért a biológia érettségi nem egy teljesíthetetlen feladat, csupán gyakorlatiasnak kell lennünk hozzá, illetőleg rendelkeznünk kell jól kidolgozott biológia érettségi tételekkel.

Érettségiorg - Bológia

Érettségiorg - Bológia

Biológia tételek érettségire. Az oldalt folyamatosan bővítjük. A biológusok az élet legkülönbözőbb területeit tanulmányozzák. A minden élőlényben közös tulajdonságokat vizsgáló, összehasonlító jellegű nagy tudományágakat az általános biológia (vagy biologia generalis, probiológia) néven szokás összefoglalni (például evolúcióbiológia, genetika, ökológia, etológia); az egyes konkrét, ma is élő élőlénytípusokat vizsgáló biológiai tudományágakat pedig biontológia vagy biologia universalis néven (például zoológia, entomológia, antropológia, botanika, anatómia, virológia stb.).

Érettségizz - Biológia

Érettségizz - Biológia

A fizikához és a kémiához hasonlóan a biológia is az anyagi világ változásaival és fejlődésével foglalkozó természettudomány. Maga a biológia kifejezés görög eredetű szóösszetétel, szó szerinti fordítása: az élet tana. Ma az élőlényekkel foglalkozó tudományok összességét jelenti.

Ingyentételek - Biológia

Ingyentételek - Biológia

Kidolgozott érettségi tételek biológia tantárgyból. Tételek a bőrről, a csontrendszerről, a keringési rendszerről, a vérképző rendszerről, az izmokról és a fertőző betegségekről. Segítség a sikeres vizsgához.

Tuti menü