Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Általános tételgyűjtő-oldalak képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Általános tételgyűjtő-oldalak - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Általános tételgyűjtő-oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Érettségiorg - Pénzügy

Érettségiorg - Pénzügy

Pénzügy érettségi tételek. A pénzügy a gazdaság azon területe, amely a pénz kezelésének és hasznosításának módszereivel, eljárásaival foglalkozik. A pénzügyet egyaránt alkalmazzák a magánszemélyek, az üzleti vállalkozások, a szervezetek (például iskolák vagy civil szervezetek), valamint az állam gazdálkodásában. Számos szakirodalomban eltérőképpen fogalmazzák meg a pénzügyek fogalmát, a modern felfogás szerint államháztartásra, hitelszervezetre és a pénzrendszerre vonatkozó tevékenységeket fedi le a pénzügytan.

Fidoo

Fidoo

A vicces nevű Fidoo oldalán tömérdek érettségi tétel található meg azok számára, akik érettségit szeretnének tenni vagy kijavítani a régebbi rossz jegyeket. A tanulás megkönnyítése érdekében rakták fel az oldalra a tételeket könnyen elérhető formában.

Graffiti etananyag

Graffiti etananyag

Nevünkkel ellentétben nem graffitikkel foglalkozunk, hanem a tizen-, huszonéveseket érintő hírekről, eseményekről és problémákról számolunk be. Pörgünk, írunk és szórakozunk. A szórakozást próbálja az oldal összekötni a tanulással, hogy harmóniában legyen e két távol álló dolog egymással.

Házidoga Portál

Házidoga Portál

Ha nincs kedved megírni a kötelező házidogákat, vagy kidolgozni a tételeket, akkor itt megtalálhatod, amire szükséged van. Legtöbbje körülbelül 1-1,5 A/4-es oldal terjedelmű. Használd fel őket nyugodtan! Sokáig voltál a barátaiddal kint és kiment a fejedből, hogy holnapra házidogát kell írnod? Hát itt a helyed itt sokféle témába válogathatsz a különféle házidolgozatok közül!

Tuti menü