Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Angol tanár

Angol tanár

Olyan minőségi linkek oldala, amely abban segít, hogy könnyen találjunk megfelelő angoltanárt magunknak. Innen indulva gyorsan és egyszerűen szerezhetsz magadnak angol nyelvet oktató magántanárt, hogy könnyebben legyen meg a nyelvvizsgád, amely elengedhetetlen a diplomához és egyben az élethez. De azt se feledd, hogy az érettségid is kiválthatod vele, ill. többletpontokat szerzhetsz! Hajrá, sok sikert, a tanulás rád vár, de mi is segítünk benne!

Diák

Diák

A diákok segítése mindenben, az őket érintő szinte összes kérdésben. Itt az oldalon megtalálható a diákok számára diákmunka, diák kedvezmények, külföldi diákmunka (hostess munkák), magántanítás, korrepetálás, diák újság, és apróhirdetések. Érdemes körbenézni, érdemes mazsolázgatni az oldalon található sok-sok érdekes, fontos, kihagyhatatlan információ között. Itt mindenki megtalálja amit keres, amit szeretne! - ez a diak.tlap.hu

Diák-újság

Diák-újság

Az oldalon az ifjúság számára érdekes tartalommal bíró diákújságok összegyűjtésére tesz kísérletet az oldal, melyről indítva a böngészést hasznos diákmagazinokkal ismerkedhetünk meg. Hírek, érdekességek, tanulók, diákok, tanárok, diákmunka és diákélet. Böngéssz, keress az oldalon, itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, ami csak érdekel téged!

Egyetem

Egyetem

Az oldal a magyar egyetemeket ill. a hozzájuk kapcsolódó oktatási oldalakat mutatja be, valamint kitekintést ad a híresebb/nevesebb külföldi egyetemekről. Jó böngészést kívánok mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára, legyenek akár diákok, tanárok vagy szülők, esetleg a téma iránt érdeklődők.

Felnőtt-képzés

Felnőtt-képzés

A tovább tanulási lehetőségek ismertetése felnőttkorban. Felnőttképzésről minden fontos információ egy helyen. OKJ felnőttképzés, tanfolyamok az elnehezült gazdasági helyzetben, hogy Ön biztosra menjen!

Főiskola

Főiskola

A főiskola.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, mely összefoglalja a magyar főiskolák, egyetemek és a külföldi nívósabb főiskolák, egyetemek weboldalait. Sok hasznos információt tartalmaz, mely a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára nyújthat segítséget! E mellett tanárok és még középiskolai diákok is találhatnak itt maguknak főiskolát, megnézhetik, hogy például nyelvvizsgájuk, ill. felvételi pontjaik elegendőek lesznek-e a felvételihez az adott szakon. Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Gimnázium

Gimnázium

Az oldal a gimnáziumokkal kapcsolatos oldalak link gyűjteménye. Megismerheti a magyarországi középfokú oktatás intézmények színe javát. Külön válogattuk önöknek a fővárosi valamint a vidéki gimnáziumokat.

Nyelvoktatás

Nyelvoktatás

Nyelviskolák a tanított nyelvek szerint. A nyelviskolák itt nem földrajzi elhelyezkedés szerint, hanem tanított nyelv alapján vannak válogatva. Ritkább nyelvekből is így előbb találsz tanulási lehetőséget. Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra.

Oktatás

Oktatás

Az oldalon főképp oktatási intézmények és tanfolyamok weblapjai között böngészhetünk, melyek az alábbi főbb kategóriákra vannak osztva: nyelviskolák, főiskolák, felnőttoktatás és autósiskolák. Ezenfelül találhatunk rajta segédanyagokat az oktatáshoz és az érettségi vizsgához. A honlapon tájékozódhatunk a felvételivel és a diákhitellel kapcsolatban is.

Hirdetés
Szakképzés

Szakképzés

A szakképzés az általános képzésen túl mindig egy plusz képzettséget adó oktatás. Ezzel az érvényesülés könnyebb, hiszen még egy szakmában rendelkezik a munkavállaló megfelelő minősítéssel a követelményi rendszerhez. Az alap,- közép- és emelt szintű képzéseket tematikusan foglalja össze oldalunk, mely segítséget nyújt a továbbtanulásodhoz. Látogass el minél gyakrabban oldalunkra, mert folyamatosan frissítjük.

Tanítás, oktatás

Tanítás, oktatás

Az oldal összefoglalja az oktatással, tanítással kapcsolatos honlapokat. Megtalálható hivatali oldal és magánszemélyek, cégek weboldala egyaránt köztük. Gyűjtőoldalak közül kizárólag tlap.hu-s oldalakat tartalmaz!

Tuti menü