Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Matematika képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Matematika - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Matematika
Keresés
Találatok száma - 11 db
Antiskola - Matematika

Antiskola - Matematika

Matematika érettségi előtt áll? Segítségre van szüksége? Nézzen körül a matek kidolgozott tételek között, és készüljön fel alaposan a vizsgára. Bizonyítások, szabályok, számrendszerek, halmazok, függvények.

Doksi - Matematika

Doksi - Matematika

Középiskolai kidolgozott matematika érettségi tételek ingyen. 9, 10, 11, és 12. es osztályok feladatsorai, megoldásokkal. Emelt szintű mintafeladatsorok matematikából, és írásbeli vizsgák megoldásai 2005-2010 ig visszamenően.

Eduline - Matematika

Eduline - Matematika

Az EduLine oldalon 20 segédanyagot találsz a matematika érettségihez. Közép, és emelt szintű próbaérettségi megoldásokkal. Szigorlat, szóbeli tételek, és analízis I tételek. Tanulj, és készülj fel az érettségire.

Ementor - Matematika

Ementor - Matematika

Szeretné kipróbálni tudását? Csinálja meg az online érettségit, amit kitöltve egyből megtudhatja hány pontot ért volna el az érettségin. Kidolgozott tételek: kombinatorika, halmazműveletek, függvénytranszformációk, másodfokú egyenlet.

Érettségibázis - Matematika

Érettségibázis - Matematika

Az általános vélekedés szerint a történelem érettségit nehézség szintjén alaposan megelőzi a matematika, amitől a legtöbb érettségire készülő diák a leginkább fél. A számok világa ugyanis egyáltalán nem olyan, amit könnyedén meg lehetne tanulni, megfelelő logikai és racionális érzék kell hozzá, ellenben például egy történelem tétellel, ami - természetesen kizárólag jól kidolgozott formában - csak mese egy matematika tételhez képest. Ugyan a matematika érettségi főként a gyakorlaton alapul, de vannak elméleti részletei is, amelyekre nem árt jól kidolgozott matematika érettségi tételek segítségével felkészülni.

Érettségiorg - Matematika

Érettségiorg - Matematika

Matematika tételek széles kínálata az oldalon. Az oldal főbb témakörei: geometriai transzformáció, prímszámok, számelmélet alaptétele és függvények diszkussziója. Készüljön hatékony forrásból az érettségire.

Érettségizz - Matematika

Érettségizz - Matematika

Matematika tételek szóbeli érettségihez. Medián és Módusz fogalma. Medián: ha az adatokat növekvően sorba rendezzük, akkor a középső adat az adathalmaz mediánja. Ha nincs középső adat (páros darabérték esetén), akkor a két középső érték átlaga (számtani közepe) a medián. Módusz: az adatok közül az az érték, amely a legtöbbször fordul elő.

Fazekas - Matematika

Fazekas - Matematika

A portál célja, hogy segítsen a matematika tanulásában, illetve a vizsgára való felkészülésben. Sok alkotó közös munkájából egységes kinézetű, sokféleképpen használható portált szeretnénk létrehozni, ezzel is segítve a tanulást.

Ingyentétel - Matematika

Ingyentétel - Matematika

Az oldalon található matematika érettségi tételek teljesen ingyenesek, megkötés nélkül lehet letölteni őket. Erről az oldalról ingyen tudsz matematika érettségi szóbeli tételeket, érettségi feladatokat és megoldókulcsokat letölteni, a letöltés ingyenes.

Hirdetés
Matematika érettségi Blog

Matematika érettségi Blog

Kétségbe estél, rettegsz a matek érettségitől? Úgy érzed, nyolc év se lenne elég, hogy fel tudj készülni? Tanulsz, de gyakorlatban nem marad meg semmi? Akkor nézd meg ezt az oldalt, ami biztosan segítségedre lesz a felkészülésben.

Matematika érettségi tételek

Matematika érettségi tételek

A honlap Magyarország egyik legnagyobb kidolgozott érettségi tételekkel foglalkozó oldala. Matematika A-Z -ig. Tanuljon biztos forrásból, és jegyen a vizsga eredménye olyan, amit mindig is szeretett volna.

Tuti menü