Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irodalom képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Irodalom - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Irodalom
Keresés
Találatok száma - 8 db
Antiskola - Irodalom

Antiskola - Irodalom

Irodalmi tételek széles kínálata ingyen. Csaknem 1000 jegyzet, és tétel található az oldalon. Aki irodalomból érettségi előtt áll, annak ez az oldal kincset érhet. Novellák, Rómeó és Júlia, verselemzés. Költők, és írók élete kidolgozott tételekben.

Eduline - Irodalom

Eduline - Irodalom

Több, mint száz segédanyag Magyar nyelvből. Főként a magyar költészetet, és balladák, novellák érettségi tételei találhatóak meg a HVG által üzemeltetett oldalon. A tételek letölthetőek az oldalról. Érdemes kinyomtatni őket.

Érettségibázis - Irodalom

Érettségibázis - Irodalom

Az irodalom érettségi leginkább a történelem érettségi vizsgához hasonlítható, hiszen leginkább a múltról szól, a műelemzések esetében pedig szabadon engedhetjük művészi szellemünket. Oldalunkon számtalan kidolgozott irodalom érettségi tételt találhatsz, amelyek igencsak megkönnyíthetik dolgodat, ha éppen érettségi előtt állsz, de más esetekben is hasznodra válhatnak az alábbi dokumentumok. Ebben a menüpontban ugyanis a legnagyobb hazai és külföldi költők, írók és irodalmárok műveinek elemzéseit és életútjait is megtalálhatod, amelyek nem csak az irodalom érettségi vizsgához nyújthatnak segítséget, hanem akár egy témazáróhoz vagy kisebb dolgozathoz is.

Érettségiorg - Irodalom

Érettségiorg - Irodalom

Érettségi tételek a klasszicizmuson és a szentimentalizmuson át egészen a középkori irodalom diákköltészetéig. Szerezze be a legjobb helyről az érettségi tételeket. Segítség a vizsgára történő felkészülésben.

Érettségizz - Irodalom

Érettségizz - Irodalom

Kidolgozott érettségi tételek irodalomból Az irodalom tágabb értelemben véve írott művek, szövegek összessége. Irodalma lehet nemzeteknek, mint ahogy cégeknek, filozófiai iskoláknak és történelmi koroknak is. Általánosan elfogadott például az, hogy egy nemzet irodalma azon szövegek halmaza, melyek azt nemzetté teszik. A héber Biblia, a görög Iliasz és Odüsszeia, a magyar himnusz vagy Magyarország alaptörvénye mind az irodalom fenti meghatározásába illik.

Ingyentételek - Irodalom

Ingyentételek - Irodalom

Ingyen irodalom tételek. Táj, és balladaköltészet. Ady Endre, Kosztolányi Dezső, József Attila versei, és élete. Az oldalon témakörökbe van szedve az adott korszakra vonatkozó stílusjegyek is. Szerezze be tételeit.

Irodalom érettségi tételek

Irodalom érettségi tételek

Ady Endre élete, és költészete, Arany János lírái, Berzsenyi Dániel, Babits Mihály, Kölcsey Ferenc. Kidolgozott érettségi tételek Magyar nyelvből. Tanuljon a legjobb forrásból. Az oldal Magyarország egyik legnagyobb jegyzet kínálatát nyújtja.

Magyar érettségi Blog

Magyar érettségi Blog

Az oldalon a kidolgozott tételeken kívűl információt szerezhet a középszintű érettségire felkészítő könyvcsomagról, melyben feladatsorok, műelemzések, esszévázlatok, szóbeli tételek, és vizsga módszertani útmutató találhatók a kétszintű érettségihez.

Tuti menü