Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatika képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Informatika - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Informatika
Keresés
Találatok száma - 10 db
Antiskola - Informatika

Antiskola - Informatika

Az informatika napjainkban nélkülönözhetetlen, mert már majdnem minden a számítógépen csinálunk és fontos tisztába lenni az alap programok használatával és a számítógépek szerkezeti működésével. A honlap a legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb tananyag, adatbázisa a közép-európai régióban.

Dandre - Informatika

Dandre - Informatika

Az informatika elnevezés az angol IT-ból az information technology-ból jött létre, amely az adatok rendszerezésével, kezeléséve foglalkozik. A Dandre portál ebben a rendszerezésben segít még jobban eligazodni tételei segítségével.

Doksi - Informatika

Doksi - Informatika

Information technology másnéven az informatika egyik alap tantárgyá nőtt ki magát az évek során, ami nem is csoda mivel rengeteg háztartásba eljutott már a számítógép és az internet. Ez a Doksi aloldal segít az info tételek rendszerezésével és elkészítésével.

Eduline - Számítástechnika

Eduline - Számítástechnika

Az informatika az matek és az elektronika egyvelege. Az adatok kezelésével és továbbításával foglalkozó tudományággal kapcsolatos érettségi tételeket itt találod meg! Az oldalon segédanyagokat és kidolgozott tételeket találhatsz az informatika érettségihez.

Érettségiorg - Informatika

Érettségiorg - Informatika

Kidolgozott informatika érettségi tételek! A számolási műveletek megkönnyítése, automatizálása egyre fontosabb kérdés lett a tudomány fejlődésével. 1.) Abakusz: Már időszámításunk előtt is időkben használták (pl.: Egyiptomban ) különböző matematikai műveletek megoldására. 2.) Oughtred (XVII. sz.) megalkotta a logarlécet. 3.) Schikard 1623-ban készítette el az első digitális számológépet, amely a matematikai alapműveleteket tudta elvégezni...

Érettségizz - Informatika

Érettségizz - Informatika

Az Érettségizz weblap is sok informatika tételt tartalmaz. Ezen az aloldalán kidolgozott informatika érettségi tételeket találhattok amik közül kedvetekre válogathattok. Többek közt a mérnöki szakmákhoz választható tantárgy az informatika.

Info érettségi Blog

Info érettségi Blog

Kidolgozott informatika érettségi tételek! Igen, ez a második olyan blog, amelyiknek az emelt szintű informatika érettségi programozási feladatai jelentik a tervezett témáját, és amelynek írója ennek a blognak az olvasói közül kerül ki. Ezen a blogon kidolgozott érettségi tételeket találhattok minden mennyiségben. Az információ rögzítésével és továbbításával foglalkozó tudományág tételeit találhatod meg itt!

Informatika érettségi Blogspot

Informatika érettségi Blogspot

Az Informatika érettségi Blogspot weboldalon minden olyan dolgot megtalálsz ami az info érettségivel kapcsolatos vagy annak érettségi tételeivel. Az informatika az angol eredetű information technology-ból kapta a nevét.

Informatika érettségi tételek

Informatika érettségi tételek

Az Érettségi oldala az informatikában is támaszt nyújt. IT magyar nevén az informatika tantárgy érettségijéhez találhattok itt különféle informatika tételeket a sikeres szóbeli érettségihez. Manapság az informatika már szinte a legnagyobb tudományág, ezért kell minél behatóbban megismerni.

Hirdetés
Ingyentételek - Informatika

Ingyentételek - Informatika

Az Ingyentételek oktatási weblapon természetesen sok-sok informatika érettségi tételt találhatsz meg, ami segít a sikeres érettségi vizsga eléréséhez! Az informatika gyakorlati részén kívül elméletben is vizsgáznak a tanulók.

Tuti menü