Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fizika képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Fizika - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Fizika
Keresés
Találatok száma - 8 db
Antiskola - Fizika

Antiskola - Fizika

Az Antiskola számtalan fizika tétellel segíti a tanulni vágyó diákokat fizikából. A legnagyobb puska, beszámoló, diplomamunka, érettségi tétel és egyéb tananyag, adatbázisa a közép-európai régióban. Sok sok jegyzet és tétel található az oldalon. A fizika segít megérteni azokat a dolgokat amiket a mindennapokban tapasztalunk, de nem tudjuk, hogy mi miért történik. Eme tudományág nélkül az emberiség nem tartana ott ahol most van.

Doksi - Fizika

Doksi - Fizika

Kidolgozott fizika tételek érettségihez. A fizika mint érettségi tantárgy választható, szóval nem kötelező senki számára se, de aki ebbe vágja bele a fejszéjét annak tökéletes segítség lehet ez az oldal.

Eduline - Fizika

Eduline - Fizika

Kidolgozott fizika érettségi tételek! A Hvg Online oktatási portálja, ahol minden segítséget megkapsz a tanuláshoz. A fizika az egyik legnehezebb tantárgy a kötelezők közül, ezért elég sok tanuló szenved vele. Aki a fizikával akar továbbtanulni annak hasznos lehet ez az oldal.

Érettségibázis - Fizika

Érettségibázis - Fizika

A fizika egy nagyon különleges tudományág, amely az emberiség fejlődését viszi előre. A fejlődés elengedhetetlen mindenki számára, mivel új sikeres kutatások új kapukat nyithatnak meg az emberiség számára.

Érettségizz - Fizika

Érettségizz - Fizika

Az ember ősidőktől kíváncsi az őt körülvevő dolgok, jelenségek magyarázatára, és szinte minden korban más-más, gyakran természetfeletti magyarázatot talált. Sokat köszönhetünk a babilóniaiak, a főníciaiaknak, az ókori egyiptomiaknak a matematika, a csillagászat, a földrajzi ismeretek fejlesztéséért. Az olyan fontos dolgokat, mint a Nap, a Hold kelte vagy nyugta, a Hold változásai, a bolygók mozgása, már a babilóniaiak is pontosan megfigyelték, táblázatokat készítettek, s ennek alapján a jelenségeket előre is meg tudták jósolni. A görögök ezt tökéletesítették, a jelenségek rendszerezése, magyarázata, egyes esetekben matematikai leírása azonban az ókori görögöknél kezdődött. Maga a fizika szó is görög eredetű, a görög füzisz = természet szóból származik természettant jelent.

Fizika érettségi tételek

Fizika érettségi tételek

Az érettségi napjainkban elengedhetetlen a munkavállaláshoz ezért jött létre ez az oldal, hogy segítse az érettségit szándékozó diákokat. A fizika azonban a hétköznapi életben is számtalanszor megtapasztalható, miközben észre sem vesszük. Érdemes vele ismerkedni, mert számtalan csodát mutat nekünk.

Ingyentételek - Fizika

Ingyentételek - Fizika

Kell egy kidolgozott fizika érettségi tétel? Méghozzá ingyen? Akkor oldalunkon megtalálod ezeket a segédanyagokat a sikeres vizsgához! Na pazarold az idődet a nehezen emészthető szakkönyvekre, inkább keresd meg nálunk két perc alatt, ami kell!

Wetpain - Fizika érettségi tételek

Wetpain - Fizika érettségi tételek

Fizika pótmeccsre készülsz vagy az érettségire? Jó helyen jársz itt, mert kedvedre válogathatsz a különböző emelt és közép szintű érettségi tételek között! Minden, amit a tanár elvár tőled, nálunk megtalálható! Jó tanulást és sok sikert a vizsgához!

Tuti menü