Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol képes leírás - Érettségi tételek.tlap.hu
részletek »

Angol - Érettségi tételek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erettsegitetelek.tlap.hu » Angol
Keresés
Találatok száma - 8 db
Angol érettségi tételek

Angol érettségi tételek

Kidolgozott angol érettségi tételek. Az angol nyelv (angolul: English language) jelenleg egyike a Föld leggyakrabban használt nyelveinek. A nyelv tájszólásokra esik szét (jelentősebbek: angliai, amerikai, ausztráliai), és megvan az esélye, hogy a latin nyelvhez hasonlóan több nyelvre tagolódik. Azonban a médiában beszélt angol a tájnyelvek csökkenéséhez és az egyetlen beszélt változathoz is elvezethet.

Angolnet - Érettségi

Angolnet - Érettségi

Közép és emelt szintű feladatok, illetve hanganyagok angolból. Az itt szereplő feladatok kizárólag tájékoztatási és gyakorlási célt szolgálnak. A feladatok megoldása után megjelenő százalékos eredmény nem jelenti azt, hogy az érettségin ilyen eredmény lenne várható.

Doksi - Angol

Doksi - Angol

Angol érettségi tételek kidolgozva. A statisztikák szerint 446 millió anyanyelvi beszélője van ennek a nyelvnek napjainkban. A Föld lakosságához képest az anyanyelvi beszélők száma százalékosan csökken, viszont a világ első számú másodikként használt nyelve az angol. Kb. 650 millióan beszélik jól első vagy második nyelvként és 2-3 milliárd közé teszik azok számát akik néhány szót értenek a nyelvből.

Eduline - Angol

Eduline - Angol

Kidolgozott érettségi tételek Angolból. Tételek az iskoláról, az időjárásról, Magyarországról és még sok más általános témáról. Az Eduline Hvg Online oktatási portálja, ahol minden segítséget megkapsz a tanuláshoz.

Érettségibázis - Angol

Érettségibázis - Angol

Az angol érettségi tételek nem csak azok számára lehetnek hasznosak, akik éppen a középiskola legnagyobb megmérettetése előtt állnak, hanem nyelvvizsgára készülőknek is. Az angol érettségi tételek segítségével ugyanis egyrészt könnyedén fel lehet készülni az angol érettségi vizsgákra, de az angol nyelvvizsga is lényegesen egyszerűbbé válhat az érettségi tételek áttanulmányozásával, sőt, akár egy egyszerű angolórára is megkönnyítheted vele a felkészülést.

Érettségiorg - Angol

Érettségiorg - Angol

Angol érettségi tételekkel, érettségi feladatokkal foglalkozó oldal. Az oldal szerkesztőiként nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint azt, hogy az idő előrehaladtával Magyarország legnagyobb érettségi tétel portáljává váljunk. Ebben számítunk az oldalt látogató diákok segítségére is.

Érettségizz - Angol

Érettségizz - Angol

Angol érettségi tételek. A világgal, embertársainkkal való kapcsolattartásunknak csak egyik formája a nyelvi közlés, a verbális kommunikációt non verbális jelek gazdag árama kíséri. A nyelvtudomány nem verbális kommunikációnak, vagy metakommunikációnak nevezi a viselkedés szabályozásához szükséges nem nyelvi jelek összességét.

Ingyentételek - Angol

Ingyentételek - Angol

Ingyen angol Tétel kidolgozva, szóbeli érettségi vizsgához. Nézz körül az oldalon és töltsd le azt az Angol tételt, amelyik még nincs meg neked. A letöltés jobb egér 'cél mentése másként'-tel indul el. Jó tanulást.

Tuti menü